<< inapoi la lista

Complex American Ballroom Militari

Zona: București judetul București ()

Fiecare dintre saloanele de evenimente este prevazut cu parcare privata.
Fiecare dintre spatiile pe care ti le oferim este caracterizat prin arhitectura si finisaje distincte. Mai mult decat atat, talentul si dedicarea echipei noastre asigura elementele cheie necesare realizarii unui moment rafinat, subtil si de o eleganta desavarsita.

Indiferent daca iti doresti o nunta romantica, organizata intr-un cadru cu accente pastelate si tapiserii fine, o nunta exclusivista cu note stralucitoare si cristale pretioase sau una clasica, eleganta si distinsa, noi iti punem la dispozitie salonul ideal.


Localizare

Locatii, Ballroom-uri in complex

Salon Style

Zona: București judetul București ()

Capacitate:100

Accesari: 922  Ultima actualizare: 05/05/2022

Salon Luxury

Zona: București judetul București ()

Capacitate:150

Accesari: 906  Ultima actualizare: 06/03/2019

Salon Elegance

Zona: București judetul București ()

Capacitate:190

Accesari: 933  Ultima actualizare: 06/03/2019


S.C. HITMAN INTERNATIONAL S.R.L.

Rafinament si Stralucire

American Ballroom va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie. Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor.

American Ballroom va pune la dispozitie  3 locatii in Bucuresti, avand un total de 11 saloane, cu un design modern menit sa raspunda celor mai exigente gusturi.

Ambianta eleganta, imbinand decorul clasic cu dotarile moderne, va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie. Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor sofisticate ale clientilor nostri si chiar sa depaseasca asteptarile acestora!

Personalul prietenos, profesionist si cu o vasta experienta organizatorica se va asigura ca evenimentul dumneavoastra sa fie de exceptie si sa lase o impresie memorabila.

Ne recomanda serviciile profesioniste personalizate, atentia genuina pe care echipa noastra o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe experienta in organizarea de evenimente de amploare.

Pe langa ambianta rafinata, serviciile profesioniste personalizate si personalul prietenos, American Ballroom pune la dispozitia clientilor o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, pentru a satisface cele mai variate pretentii.


Un vis sau o dorinta… posibilitatile de realizare sunt nenumarate!

Date de contact

Adresa:Faur, Poarta 1, Bulevardul Basarabiei 256, București
http://americanballroom.ro
Facebook : https://www.facebook.com/AmericanBallroomBucuresti/
Tel:0756 116 009

Accesari: 933   Ultima actualizare: 06/03/2019