<< inapoi la lista

Salon Style

Style
Zona: București judetul București ()
Capacitate: 100 persoane
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Parcare Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Clasic
Tip sala: Cladire construita
Bucatarie: Bucatarie proprie
Cere oferta
Accesari:922    Ultima actualizare: 05/05/2022

Cu o suprafata de 200 mp, un design modern si o capacitate de pana la 100 de persoane, salonul Style Militari este ideal pentru evenimente mai restranse, dar distinse.

De la modern la clasic, de la social la corporatist, stilul salonului este adecvat oricarui gen de eveniment. Gama cromatica aleasa de aceasta data este una calda, ce combina nuante de auriu si alb cu negrul mochetei.

Structura salonului American Ballroom Militari este de tip open space, fara stalpi interiori de sustinere, asa ca poti aranja invitatii la nunta sau la botez exact cum vrei tu, astfel incat acestia sa beneficieze de cea mai buna vizibilitate!Localizare

S.C. HITMAN INTERNATIONAL S.R.L.

Rafinament si Stralucire

American Ballroom va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie. Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor.

American Ballroom va pune la dispozitie  3 locatii in Bucuresti, avand un total de 11 saloane, cu un design modern menit sa raspunda celor mai exigente gusturi.

Ambianta eleganta, imbinand decorul clasic cu dotarile moderne, va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie. Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor sofisticate ale clientilor nostri si chiar sa depaseasca asteptarile acestora!

Personalul prietenos, profesionist si cu o vasta experienta organizatorica se va asigura ca evenimentul dumneavoastra sa fie de exceptie si sa lase o impresie memorabila.

Ne recomanda serviciile profesioniste personalizate, atentia genuina pe care echipa noastra o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe experienta in organizarea de evenimente de amploare.

Pe langa ambianta rafinata, serviciile profesioniste personalizate si personalul prietenos, American Ballroom pune la dispozitia clientilor o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, pentru a satisface cele mai variate pretentii.


Un vis sau o dorinta… posibilitatile de realizare sunt nenumarate!

Date de contact

Adresa:Faur, Poarta 1, Bulevardul Basarabiei 256, București
http://americanballroom.ro
Facebook : https://www.facebook.com/AmericanBallroomBucuresti/
Tel:0756 116 009

Accesari: 922   Ultima actualizare: 05/05/2022