<< inapoi la lista

Salon Elegance

Elegance
Zona: București judetul București ()
Capacitate: 190 persoane
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Clasic
Tip sala: Cladire construita
Bucatarie: Bucatarie proprie
Cere oferta
Accesari:933    Ultima actualizare: 06/03/2019

Cel mai nou salon American Ballroom Militari are o suprafata de 420 mp si o capacitate de pana la 190 de persoane si este proiectat fara stalpi interiori, astfel ca invitatii se vad intre ei, iar aranjatul meselor se poate face dupa bunul tau plac.

Decorul rafinat recomanda salonul Elegance Militari drept cadrul potrivit oricarui tip de evenimente, de la o nunta clasica la un botez sau o petrecere corporate. Designul exceptional, completat de facilitatile si serviciile oferite, contribuie la organizarea unui moment unic pentru fiecare dintre clientii nostri. Albul, negrul si auriul sunt culorile folosite pentru decor, un element spectaculos constituindu-l peretele placat integral cu oglinzi.Localizare

S.C. HITMAN INTERNATIONAL S.R.L.

Rafinament si Stralucire

American Ballroom va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie. Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor.

American Ballroom va pune la dispozitie  3 locatii in Bucuresti, avand un total de 11 saloane, cu un design modern menit sa raspunda celor mai exigente gusturi.

Ambianta eleganta, imbinand decorul clasic cu dotarile moderne, va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie. Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor sofisticate ale clientilor nostri si chiar sa depaseasca asteptarile acestora!

Personalul prietenos, profesionist si cu o vasta experienta organizatorica se va asigura ca evenimentul dumneavoastra sa fie de exceptie si sa lase o impresie memorabila.

Ne recomanda serviciile profesioniste personalizate, atentia genuina pe care echipa noastra o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe experienta in organizarea de evenimente de amploare.

Pe langa ambianta rafinata, serviciile profesioniste personalizate si personalul prietenos, American Ballroom pune la dispozitia clientilor o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, pentru a satisface cele mai variate pretentii.


Un vis sau o dorinta… posibilitatile de realizare sunt nenumarate!

Date de contact

Adresa:Faur, Poarta 1, Bulevardul Basarabiei 256, București
http://americanballroom.ro
Facebook : https://www.facebook.com/AmericanBallroomBucuresti/
Tel:0756 116 009

Accesari: 933   Ultima actualizare: 06/03/2019