<< inapoi la lista

Salon Luxury

Luxury
Zona: București judetul București ()
Capacitate: 150 persoane
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Parcare Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Clasic
Tip sala: Cladire construita
Bucatarie: Bucatarie proprie
Cere oferta
Accesari:907    Ultima actualizare: 06/03/2019

Dedicat evenimentelor intime, unde numarul participantilor nu depaseste 150 de persoane, salonul Luxury Militari se intinde pe o suprafata de 240 mp si este locul in care stilul, rafinamentul si romantismul se imbina armonios.

Culorile dominante sunt alb si turcoaz, indulcite pe alocuri de tonurile aurii ale detaliilor minutios plasate. Amplasamentul mesei de prezidiu este scos in evidenta de o oglinda de mari dimensiuni, iar corpurile de iluminat, cu patina de bronz si auriu, te duc cu gandul la timpuri indepartate, romantice, pretioase.

Cadrul impecabil, personalul de exceptie si serviciile de cea mai buna calitate asigurate de American Ballroom Militari constituie ingredientele pentru o nunta de succes, un eveniment social, corporatist sau familial de exceptie.Localizare

S.C. HITMAN INTERNATIONAL S.R.L.

Rafinament si Stralucire

American Ballroom va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie. Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor.

American Ballroom va pune la dispozitie  3 locatii in Bucuresti, avand un total de 11 saloane, cu un design modern menit sa raspunda celor mai exigente gusturi.

Ambianta eleganta, imbinand decorul clasic cu dotarile moderne, va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie. Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor sofisticate ale clientilor nostri si chiar sa depaseasca asteptarile acestora!

Personalul prietenos, profesionist si cu o vasta experienta organizatorica se va asigura ca evenimentul dumneavoastra sa fie de exceptie si sa lase o impresie memorabila.

Ne recomanda serviciile profesioniste personalizate, atentia genuina pe care echipa noastra o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe experienta in organizarea de evenimente de amploare.

Pe langa ambianta rafinata, serviciile profesioniste personalizate si personalul prietenos, American Ballroom pune la dispozitia clientilor o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, pentru a satisface cele mai variate pretentii.


Un vis sau o dorinta… posibilitatile de realizare sunt nenumarate!

Date de contact

Adresa:Faur, Poarta 1, Bulevardul Basarabiei 256, București
http://americanballroom.ro
Facebook : https://www.facebook.com/AmericanBallroomBucuresti/
Tel:0756 116 009

Accesari: 907   Ultima actualizare: 06/03/2019