<< inapoi la lista

Complex Salon Dimitrie Pompei

Zona: București judetul București ()

Pentru ca profesionalismul nu ramane niciodata nerasplatit, succesul fulminant al evenimentelor organizate de Simfonia Ballroom si cererile continue din partea clientilor ne-au determinat sa mai deschidem inca două saloane.


Localizare

Locatii, Ballroom-uri in complex

Salon Allegro

Zona: București judetul București ()

Capacitate:70 - 170

Accesari: 715  Ultima actualizare: 06/03/2019

Salon Adagio

Zona: București judetul București ()

Capacitate:

Accesari: 777  Ultima actualizare: 06/03/2019


Simfonia Ballroom

Avem experienta completa in organizarea de :
Evenimente private: petreceri aniversare, nunti, botezuri, reuniuni de toate tipurile, intr-o atmosfera care sa denote originalitate si eleganta. Gandim aceste evenimente pentru a lasa amintiri placute tuturor invitatilor si pentru a va conferi mandria de a fi gazda unei seri de neuitat.

Evenimente corporate: intruniri, conferinte, actiuni de training sau team building, petreceri corporate – evenimente in care business-ul bine facut se imbina cu placerile vietii intr-o atmosfera ce denota incredere, calitate premium si identitate proprie.

Evenimente speciale: cocktailuri, lansari de produs, prezentari de moda, dineuri, receptii, conferinte de presa si seri mondene – seri speciale in Simfonia Ballroom, seri despre care presa scrie a doua zi, seri pentru care prietenii va multumesc, partenerii de afaceri va admira iar concurentii va invidiaza.

Echipa noastra reuneste specialisti cu experienta in organizarea a peste 400 de evenimente de anvergura, de la petreceri si serate mondene, la nunti, aniversari ori reuniuni de business a caror organizare ireprosabila naste ecouri in presa si amintiri de nesters pentru participanti.

Date de contact

Adresa:Șoseaua Pipera, Nr. 48, Sector 2, București
https://www.simfoniaballroom.ro
Facebook : https://www.facebook.com/SimfoniaBallroom
Tel:+40 737 338 899

Accesari: 784   Ultima actualizare: 06/03/2019