<< inapoi la lista

Salon Allegro

Allegro
Zona: București judetul București ()
Capacitate: 70 - 170 persoane
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Parcare Gradina Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Luxury Clasic
Tip sala: Cladire construita
Bucatarie: Bucatarie proprie
Cere oferta
Accesari:716    Ultima actualizare: 06/03/2019

Fie ca discutam de evenimente de business la cel mai inalt nivel de calitate sau evenimente private (nunti, botezuri, petreceri, etc.) de neuitat, saloanele Allegro si Adagio ating si depasesc orice asteptari.

Doua saloane, cu capacitati de la 70 pana la 170 de persoane fiecare, aer conditionat, parcare, sistem de sonorizare de ultima generatie, mobilier si decoratiuni de lux, posibilitatea de a aranja si decora locatiile pentru orice tip de evniment. Organizarea, atmosfera, meniurile, primirea si buna dispozitie a invitatilor sunt asigurate de o echipa de profesionisti cu sute de evenimente reusite la activ.

Ca o noutate – in locatia din Bulevardul Dimitrie Pompeiu avem posibilitatea de a va oferi evenimente de orice tip organizate adecvat in aer liber. Gradina selecta este gandita sa acomodeze evenimente si nunti pentru sute de persoane. Arhitectura si aranjamentele de ceremonii satisfac orice exigente iar evenimentul dumneavoastra va ramane memorabil cu noi.

Este timpul sa va oferiti tot ce este mai bun in materie de rafinament si eleganta. Este timpul sa cunoasteti Simfonia Ballroom, locul in care sute de evenimente au incantat invitatii, si au facut presa si lumea mondena sa vorbeasca indelung despre noi.