<< inapoi la lista

Salon Violin

Violin
Zona: București judetul București ()
Capacitate: 150 - 300 persoane
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Parcare Gradina Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Luxury Modern
Tip sala: Cladire construita
Bucatarie: Bucatarie proprie
Cere oferta
Accesari:710    Ultima actualizare: 06/03/2019

Cele doua sali Piano si Violin vor fi despartite printr-un perete modular antifonat cu ajutorul caruia vom organiza doua petreceri in acelasi timp sau un singur eveniment de pana la 450 de persoane.

Ingeniozitatea organizarii, calitatea desavarsita a decoratiunilor, atmosfera si grija fata de detalii definesc locatia noastra. Atmosfera este controlata printr-un sistem de aer conditionat de ultima generatie, accesul la doua evenimente organizate in paralel se face pe cai separate, iar parcarea pazita acomodeaza in mod generos 400 de locuri, suficiente pentru orice tip de eveniment.

Saloanele noastre, Piano si Violin acomodeaza toate tipurile de petreceri private sau corporate si evenimente mondene ori aniversare, in atmosfera pe care o alege clientul.

Fie ca va doriti o seara de eleganta aristocratica si lux discret sau optati pentru o petrecere cu ritm si culoare, dans si buna dispozitie, va stam la dispozitie cu toate detaliile pentru a crea evenimentul perfect, de la arhitectura salii, aranjamentele scaunelor, decoratiunile florale, pana la meniuri ce satisfac orice exigenta, pregatite artistic de gastronomi renumiti, sau ambianta muzicala pe care o doriti.