<< inapoi la lista

Salon TOKYO

TOKYO
Zona: București judetul București ()
Capacitate: 140 persoane
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Parcare Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Luxury Modern
Tip sala: Cladire construita
Bucatarie: Bucatarie proprie
Cere oferta
Accesari:1284    Ultima actualizare: 06/03/2019

Simplitatea si minimalismul japonez

Cu o suprafata de 260 de mp, incaperea cu tavan inalt si fara coloane este extrem de spatioasa, putand gazdui 140 de invitati la mese, plus o alta masa de prezidiu, pusa in valoare de un perete tapetat cu matase, de un bonsai traditional si de o oglinda uriasa, cu o forma care ne aduce aminte de tara Soarelui Rasare. Tapetul de matase care imbraca peretii, precum si mocheta eleganta, sunt decorate cu motivul atat de familiar japonezilor: sakura, gingasa floare de cires. Culorile calde si discrete ale tapiseriei fotoliilor, ale tapetului si mochetei sunt puse in valoare de candelabrele cu forme geometrice, sobre, ce amintesc de paravanele japoneze, iar barele de cristal si oglinzile incastrate in pereţii ballroom-ului reflecta atat stralucirea luminii calde, cat si imaginea invitatilor. Culorile predominante – rozul extrem de pal, ecru-ul si tonurile de gri – creeaza un ansamblu vizual extrem de simplu si rafinat, in care toaletele invitatilor sunt usor de pus in valoare.

O zona special amenajata poate gazdui o mica orchestra care va contribui la buna dispozitie a invitatilor. Ca si in cazul celorlalte saloane, Tokyo beneficiaza de o camera special echipata pentru miri sau in care invitatii isi pot aranja tinutele.Localizare

Hitman International SRL

Ne recomanda serviciile profesioniste si personalizate, atentia speciala pe care echipa o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe capacitatea noastra de a organiza actiuni de amploare.
Cei zece ani de experienta in organizarea de nunti si evenimente ne-au invatat ca un bun profesionist lucreaza cu dragoste si pasiune si iti poate indeplini orice dorinta cu zambetul pe buze. Pe scurt, noi suntem cei care putem transforma orice nunta, botez sau petrecere intr-o zi de neuitat pentru voi si pentru oaspetii dumneavoastra. Va asiguram ca si in cadrul noului ballroom vom pastra aceleasi standarde de excelenta cu care v-am obisnuit, pentru a va oferi servicii de neegalat!

Dupa 10 ani de activitate venim cu un proiect nou: The Best Ballroom – concept dezvoltat de Hitman International, care are in portofoliu brandurile American şi Presidential.

Date de contact

Adresa:Bulevardul Basarabiei nr. 256, intrarea poarta Faur 1
http://bestballroom.ro/
Facebook : https://www.facebook.com/TheBestBallroom/
Tel:+40756116011

Accesari: 1284   Ultima actualizare: 06/03/2019