<< inapoi la lista

Salon SYDNEY

SYDNEY
Zona: București judetul București ()
Capacitate: 160 persoane
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Parcare Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Luxury Modern
Tip sala: Cladire construita
Bucatarie: Bucatarie proprie
Cere oferta
Accesari:1291    Ultima actualizare: 06/03/2019

ROMANTISM AUSTRALIAN

Cldirea Operei din Sydney este, fara doar si poate, una dintre minunile lumii moderne. Profilul sau inconfundabil, cu cele trei corpuri in forma de scoica, boltite si intrepatrunse, constituie principalul element de decor al salonului romantic care ii poarta numele – la randul sau o capodopera arhitecturala si de bun gust – si constituie punctul de atractie pentru masa de prezidiu.

Fata in fata cu aceasta, zona pentru orchestra si dansatori este pusa in evidenta de un imens panou decorativ, ornamentat cu siluetele pescarusilor care sageteaza cerul si apele albastre ale oceanului ce inconjoară celebra cladire. Luminile feerice ale candelabrelor moderne de cristal sunt reflectate de uriasele oglinzi plasate pe peretii laterali, care multiplica imaginea tablourilor ce infatiseaza peisaje specifice si creeaza senzatia unui spatiu infinit.

Pentru pereti si mobilier au fost alese culorile caracteristice acestui oras: albastrul profund al oceanului, auriul soarelui australian si culoarea nisipului fierbinte; iar principalul model al decoratiunilor, cel al pescarusilor, se regaseste pe tapetul decorativ de mari dimensiuni care imbraca peretii.

Ca si in cazul celorlalte saloane din cadrul The Best Ballroom, arhitectura interioara fara coloane si oglinzile strategic plasate intaresc senzatia de spatiu deschis. Nici aici nu lipseste camera special echipata in care mirii isi pot aranja tinutele. Destinata evenimentelor de dimensiuni medii, incaperea cu o suprafata de 260 mp poate gazdui 160 de invitati asezati la mese, la care se adauga si cei de la masa de prezidiu.Localizare

Hitman International SRL

Ne recomanda serviciile profesioniste si personalizate, atentia speciala pe care echipa o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe capacitatea noastra de a organiza actiuni de amploare.
Cei zece ani de experienta in organizarea de nunti si evenimente ne-au invatat ca un bun profesionist lucreaza cu dragoste si pasiune si iti poate indeplini orice dorinta cu zambetul pe buze. Pe scurt, noi suntem cei care putem transforma orice nunta, botez sau petrecere intr-o zi de neuitat pentru voi si pentru oaspetii dumneavoastra. Va asiguram ca si in cadrul noului ballroom vom pastra aceleasi standarde de excelenta cu care v-am obisnuit, pentru a va oferi servicii de neegalat!

Dupa 10 ani de activitate venim cu un proiect nou: The Best Ballroom – concept dezvoltat de Hitman International, care are in portofoliu brandurile American şi Presidential.

Date de contact

Adresa:Bulevardul Basarabiei nr. 256, intrarea poarta Faur 1
http://bestballroom.ro/
Facebook : https://www.facebook.com/TheBestBallroom/
Tel:+40756116011

Accesari: 1291   Ultima actualizare: 06/03/2019