<< inapoi la lista

Salon SAN FRANCISCO

SAN FRANCISCO
Zona: București judetul București ()
Capacitate: 200 persoane
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Parcare Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Luxury Modern
Tip sala: Cladire construita
Bucatarie: Bucatarie proprie
Cere oferta
Accesari:740    Ultima actualizare: 06/03/2019

Rafinamentul și modernismul American

Daca evenimentul pe care doresti sa il organizezi presupune un numar mai mare de invitati, atunci salonul San Francisco reprezinta alegerea ideala. Cei 313 mp ai incaperii pot gazdui pana la 200 de invitati, iar arhitectura interioara fara coloane si decoratiunile salonului intaresc senzatia de spatiu deschis. Se stie ca in San Francisco cel mai frumos anotimp este cel in care natura infloreste: prin urmare, tema principala folosita pentru decoratiunile din acest salon o constituie ramurile pline cu flori ale copacilor. Oglinzile de mari dimensiuni reflecta lumina stralucitoare, de primavara, oferita de candelabrele care imita crengile inflorite si de aplicele a caror forma aminteste de frunzele delicate ale arbustilor exotici.

Zona de prezidiu este pusa in valoare de un perete tapetat cu matase, decorat cu flori delicate de rododendron – una dintre plantele caracteristice zonei San Francisco. Tabloul floral in nuante de roz scoate in evidenta decorariunile in nuante calde de bej folosite pentru catifeaua care imbraca scaunele si pentru mocheta eleganta de pe pardoseala.

Din gama de servicii oferita de salonul San Francisco nu lipsesc zona amenajata pentru orchestra si ringul de dans, precum si camera special echipata in care invitatii sau mirii isi pot aranja tinutele.