<< inapoi la lista

Salon RIO DE JANEIRO

RIO DE JANEIRO
Zona: București judetul București ()
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Parcare Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Luxury Modern
Cere oferta
Accesari:1298    Ultima actualizare: 06/03/2019

Farmec si exuberanta sud-americana

„Cidade Maravilhosa”, cum este supranumit Rio de Janeiro, este un oras uimitor, situat intr-un decor natural, grandios, plin de lumina, ce vibreaza in ritmul petrecerilor. Cei care isi doresc un eveniment luxos si rafinat, iluminat feeric, care sa le aminteasca de capitala braziliana, vor opta cu siguranta pentru salonul cu acelasi nume. Destinata evenimentelor de dimensiuni medii, incaperea cu o suprafata de 260 mp poate gazdui 160 de invitati asezati la mese, la care se adauga si cei de la masa de prezidiu. Principala caracteristica arhitecturala a salonului este data de luminile feerice ale candelabrelor de mari dimensiuni. Luminile sunt plasate pe suporturi din oglinda, asemanatoare frunzelor uriase ale plantelor exotice caracteristice zonei, iar cateva candelabre de cristal impresionante arunca o ploaie de picaturi stralucitoare asupra participantilor la eveniment.

Oglinzile de mari dimensiuni, plasate pe peretii laterali, precum si uriaaa oglinda plasata in spatele mesei de prezidiu preiau si amplifică toata aceasta stralucire. Pentru pereti si mobilier au fost alese culori calde, iar principalul model, cel al frunzele plantelor exotice, se regaseste pe mocheta de calitate de pe pardoseala, precum si pe tapetul decorativ de mari dimensiuni plasat pe peretele din fata ringului de dans.

Asemeni tuturor saloanelor The Best Ballroom, arhitectura interioara fara coloane si decoratiunile intaresc senzatia de spatiu deschis. Nici aici nu lipseste zona amenajata pentru orchestra si ringul de dans, precum si camera special echipata in care invitatii sau mirii isi pot aranja tinutele.Localizare

Hitman International SRL

Ne recomanda serviciile profesioniste si personalizate, atentia speciala pe care echipa o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe capacitatea noastra de a organiza actiuni de amploare.
Cei zece ani de experienta in organizarea de nunti si evenimente ne-au invatat ca un bun profesionist lucreaza cu dragoste si pasiune si iti poate indeplini orice dorinta cu zambetul pe buze. Pe scurt, noi suntem cei care putem transforma orice nunta, botez sau petrecere intr-o zi de neuitat pentru voi si pentru oaspetii dumneavoastra. Va asiguram ca si in cadrul noului ballroom vom pastra aceleasi standarde de excelenta cu care v-am obisnuit, pentru a va oferi servicii de neegalat!

Dupa 10 ani de activitate venim cu un proiect nou: The Best Ballroom – concept dezvoltat de Hitman International, care are in portofoliu brandurile American şi Presidential.

Date de contact

Adresa:Bulevardul Basarabiei nr. 256, intrarea poarta Faur 1
http://bestballroom.ro/
Facebook : https://www.facebook.com/TheBestBallroom/
Tel:+40756116011

Accesari: 1298   Ultima actualizare: 06/03/2019