<< inapoi la lista

Salon Restaurant THE OLD SIBIU

Restaurant THE OLD SIBIU
Zona: București judetul București ()
Capacitate: 150 persoane
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Terasa exterioara Parcare Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Rustic Clasic
Tip sala: Cladire construita
Bucatarie: Bucatarie proprie
Cere oferta
Accesari:1519    Ultima actualizare: 06/03/2019

Pornit din inima Romaniei, din Sibiu, acolo unde traditia e la ea acasa.

Restaurantul The Old Sibiu isi doreste sa aduca tuturor celor carora le place sa ia masa in oras un mix al bucatariei traditionale ardelenesti cu accentele bucatariei noi, moderne, chiar avangardiste, o imbinare de traditii si modernism, savoarea mancarurilor din diverse zone ale Transilvaniei.

Situat in centrul Bucurestiului in spatele Hotelului Novotel pe Calea Victoriei (str. Ion Otetelesanu nr. 3A-3B), avand PARCARE PRIVATA, restaurantul THE OLD SIBIU este o locatie eleganta cu accente de pub unde veti regasi izul traditiilor transilvanene intr-o simbioza perfecta cu tot ce e nou in domeniul culinar si nu numai. Imagini vechi, sticla si lemn, obiecte stravechi,toate acestea contureaza conceptul locatiei cu o capacitate de pana la 150 de locuri.  

Un meniu traditional, dar si rafinat, miresme aduse din toata Transilvania - Tara Satmarului, Maramures, Banat, dar mai ales Marginimea  Sibiului - mancaruri muntenesti, branza oierilor, dar si ciorbe unguresti, gustari alese alaturi de traditionala palinca de prune, iata cateva din secretele meniului nostru.

In locatia noastra veti fi surprinsi de profesionalismul personalului, de atmosfera calda si prietenoasa, de gustul perfect al mancarurilor dvs. preferate servite in portelan de cea mai buna calitate, dar si in strachini de lemn, stravechi asa cum o impune traditia transilvaneana.