<< inapoi la lista

Restaurant Restaurant PESCARUS

Restaurant PESCARUS
Zona: București judetul București ()
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Terasa exterioara Parcare Iesire la lac Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Natura Modern
Tip sala: Cladire construita Terasa
Bucatarie: Bucatarie proprie Catering Mixta (gatit in locatie + catering)
Cere oferta
Accesari:136    Ultima actualizare: 05/05/2022

Restaurantul Pescarus a constituit mereu un punct de referinta, reprezentand locul despre care toata lumea stie, unde poti vedea actori, cantareti si celebritati si unde te simti bine, indiferent daca vii la un eveniment, organizezi unul sau poate iti place sa iei pranzul alaturi de colegi, iar in weekend sa-i scoti pe cei dragi la o masa in Herastrau!

Restaurantul Pescarus este primul restaurant din Parcul Regele Mihai I, din Bucuresti. Proiectat in 1938 de doi arhitecti renumiti, Horia Creanga, nepotul scriitorului Ion Creanga si Haralamb Georgescu, localul a fost alaturi de bucuresteni la bine si la greu, fiind martorul multor schimbari politice, dar si locul in care mereu s-au ospatat personalitati marcante din Romania si din intreaga lume. I-am avut oaspeti pe regele Spaniei – Juan Carlos, fostul presedinte al Israelului – Shimon Peres sau Anatoli Karpov – marele maestru al sahului.

Primii meseni au poposit aici in 1939 si, de atunci, multa lume a trecut pragul Restaurantului Pescarus.

Din 2015 este parte a grupului City Grill, alaturi de restaurantele City Grill, Trattoria Buongiorno, Hanu' Berarilor, Caru’ cu bere, Hanu’ lui Manuc si Becker Bräu. Restaurantul a fost redecorat in intregime, avand acum un aer modern de trattorie de lux de pe tarmul Marii Mediterane. Capacitatea restaurantului este de 400 de locuri in interior si 600 de locuri in gradina de vara.

Cladirea in care se afla este pe lista monumentelor istorice din Bucuresti.

Restaurantul este perfect pentru evenimente si un loc deosebit pentru nuntile in aer liber organizate in Bucuresti.

Meniul s-a schimbat de-a lungul timpului in functie de vremuri si tendinte, avand acum specific pescaresc, fiind unul dintre putinele restaurante din Bucuresti unde se consuma preparate realizate din peste proaspat.

Indiferent daca iti doresti o petrecere simpla de cununie civila sau vrei sa inviti multi oameni si sa ai un program artistic, Restaurantul Pescarus este alaturi de tine.

Aflat in parcul Herastrau, Restaurantul Pescarus te asteapta intr-un cadru natural superb, cu o terasa cu vedere catre lac si cu posibilitatea de a realiza cele mai frumoase fotografii alaturi de cei dragi in parcul Herastrau, fara sa fie nevoie sa mai cautati in tot orasul un loc perfect pentru a crea amintirile unei zile minunate.

Iti punem la dispozitie un consilier pentru evenimente, cu care poti stabili toate detaliile, de la meniu, la decoratiuni, la flori, fotograf si orice mai ai nevoie. Avem mai multe variante de meniu si poti alege meniuri diferite pentru copii si pentru cei cu regimuri speciale sau alergii, astfel incat sa te asiguri ca toata lumea se va simti minunat.

Restaurantul Pescarus este unul dintre cele mai mari restaurante pentru cununia civila din Bucuresti. Cu o capacitate pe terasa de 600 de locuri si 400 de locuri in interior, de asemenea foarte cautat pentru organizarea evenimentelor.

Oferim mirilor posibilitatea de a crea un meniu mai exotic, daca acestia isi doresc preparate mai deosebite, pastrand intoteauna ca varianta clasica, meniul traditional romanesc.Localizare

Restaurant Pescarus

Din 1939 si pana acum, Restaurantul Pescarus este in topul listei atunci cand te gandesti la un

Date de contact

Adresa:Aleea Pescarus 1, Parcul Regele Mihai I (Herastrau)
https://restaurantpescarus.ro
Facebook : https://www.facebook.com/PescarusRestaurant/
Tel: +40731 330 034
Persoana de contact : AVANTI UNION S.R.L

Accesari: 136   Ultima actualizare: 05/05/2022