<< inapoi la lista

Restaurant Restaurant & Lounge Lazoo

Restaurant & Lounge Lazoo
Zona: București judetul București ()
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Terasa exterioara Parcare Gradina Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Natura Modern
Tip sala: Cladire construita Terasa
Bucatarie: Bucatarie proprie Catering Mixta (gatit in locatie + catering)
Cere oferta
Accesari:319    Ultima actualizare: 05/05/2022

Povestea noastra

Cel mai nou Restaurant & Lounge din zona de Nord a Bucurestiului te asteapta cu un bogat si interesant meniu à la carte. Restaurantul este plasat intr-o zona cu adevarat deosebita, chiar vis-a-vis de Gradina Zoologica. Acesta beneficiaza de spatii pretioase atat in interior cat si in exterior.

Lazoo, va ofera incepand cu luna decembrie 2018, o locatie pe cat de luxoasa, pe atat de accesibila si primitoare. Beneficiind de serviciile unor cunoscuti bucatari chefi, dar si de un personal calificat in domeniu, restaurantul va deveni in foarte scurt timp un loc unde iti vei putea satisface asteptarile. Vei putea comanda dintre cele mai interesante si variate specialitati culinare si vei putea servi bauturi fine, atent selectionate.

Lazoo Restaurant & Lounge, va ofera incepand cu luna decembrie 2018, o locatie pe cat de luxoasa, pe atat de accesibila si primitoare. Beneficiind de serviciile unor cunoscuti bucatari chefi, dar si de un personal calificat in domeniu, restaurantul va deveni in foarte scurt timp un loc unde iti vei putea satisface asteptarile. Vei putea comanda dintre cele mai interesante si variate specialitati culinare si vei putea servi bauturi fine, atent selectionate. Cu o capacitate interioara de peste 120 de locuri, cu spatii partajate cu bun gust, Lazoo iti ofera tot ce-ti doresti. Ne propunem sa realizam aici tot felul de evenimente care sa intretina buna dispozitie a mesenilor nostri. Organizarea unor seri tematice sunt unul din obiectivele noastre pe termen scurt. Pentru relaxarea si buna dispozitie a clientilor nostri, dorim sa venim cu tot felul de evenimente si diverse activitati. Actiuni care sa vina in sprijinul pozitionarii restaurantului in topul preferintelor, un nou punct de interes pe harta locatiilor deosebite din Bucuresti si imprejurimi.

Restaurant & Lounge Lazoo
Intentia noastra clara este sa ajungem unul dintre cele mai accesate si accesibile restaurante din Bucuresti. Dorim sa oferim clientilor care ne trec pragul o serie de activitati si servicii care sa aduca plus valoare in acest sector de piata. Pe langa minunatele spatii interioare de care dispunem, incepand din primavara vom dezvolta si zona de terasa si gradina de vara. Aici te vei putea relaxa alaturi de prieteni sau familie. Pentru familiile cu copii, avem prevazut un generos loc de joaca unde cei mici isi vor putea alunga plictiseala caracteristica varstei. Avand in vedere pozitionarea restaurantului pentru o vizita la Gradina Zoologica este suficient doar sa treceti strada. Un alt plus important pe care restaurantul il are este parcarea de aproximativ 30 de locuri cu care vine la pachet. Avand in vedere zona destul de aglomerata in anumite perioade ale anului sau ale zilei, acest lucru este un aspect de luat in calcul pentru vizitele pe care doriti sa le faceti la Gradina Zoologica.Localizare

Date de contact

Adresa:Vadul Moldovei 17, Bucuresti
https://www.restaurantlazoo.ro
Facebook : https://www.facebook.com/lazoo.restaurant.lounge
Tel:0724 830 026
Persoana de contact : Restaurant & Lounge Lazoo

Accesari: 319   Ultima actualizare: 05/05/2022