<< inapoi la lista

Salon PARIS

PARIS
Zona: București judetul București ()
Capacitate: 150 persoane
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Parcare Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Luxury Modern
Tip sala: Cladire construita
Bucatarie: Bucatarie proprie
Cere oferta
Accesari:967    Ultima actualizare: 06/03/2019

Eleganta si romantism parizian

Atunci cand vine vorba despre Paris, gandul te poarta imediat spre farmecul, eleganta si romantismul celebrei metropole. Ei bine, The Best Ballroom iti pune la dispozitie exact ce iti imaginezi: un salon pentru petreceri extrem de cochet, cu acel aer „chic” pe care doar orasul de pe malul Senei il poate oferi. Prin urmare, daca vrei sa organizezi un eveniment extrem de rafinat, iar numarul invitatilor nu depaseste 150 de persoane, cea mai buna alegere o constituie salonul Paris, cu o suprafaţa de 269 de metri patrati.

Cu un concept elegant, demn de o adevarata atmosfera pariziana, salonul este decorat in stilul clasic – in care tonurile calde de crem, ecru si bej sunt predominante. Decoratiunile rafinate, realizate in culori neutre, draperiile opulente si fotoliile elegante din catifea amintesc de luxul discret al altor timpuri si creeaza o atmosfera cocheta si luxoasa. Ambianaa feerica a „Orasului Luminilor”, cum este supranumit Parisul, este obtinuta cu ajutorul corpurilor de iluminat realizate special pentru acest spatiu, ce transforma serile intr-un curcubeu de reflexii si de straluciri colorate. Un element decorativ spectaculos este reprezentat de peretele din oglinzi din spatele mesei de prezidiu – aceasta zona devenind astfel principalul punct de interes al interiorului.

Fara stalpi interiori de sustinere, salonul Paris beneficiaza de o structura de tip open space, astfel ca putem aranja invitatii la nunta, botez sau petrecere exact cum iti doresti. Prin urmare, acestia se vor bucura de cea mai buna vizibilitate si vor putea gusta din plin atmosfera evenimentului! De asemenea, in cadrul salonului iti punem la dispozitie o camera special echipata pentru miri sau in care invitatii isi pot aranja tinutele.Localizare

Hitman International SRL

Ne recomanda serviciile profesioniste si personalizate, atentia speciala pe care echipa o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe capacitatea noastra de a organiza actiuni de amploare.
Cei zece ani de experienta in organizarea de nunti si evenimente ne-au invatat ca un bun profesionist lucreaza cu dragoste si pasiune si iti poate indeplini orice dorinta cu zambetul pe buze. Pe scurt, noi suntem cei care putem transforma orice nunta, botez sau petrecere intr-o zi de neuitat pentru voi si pentru oaspetii dumneavoastra. Va asiguram ca si in cadrul noului ballroom vom pastra aceleasi standarde de excelenta cu care v-am obisnuit, pentru a va oferi servicii de neegalat!

Dupa 10 ani de activitate venim cu un proiect nou: The Best Ballroom – concept dezvoltat de Hitman International, care are in portofoliu brandurile American şi Presidential.

Date de contact

Adresa:Bulevardul Basarabiei nr. 256, intrarea poarta Faur 1
http://bestballroom.ro/
Facebook : https://www.facebook.com/TheBestBallroom/
Tel:+40756116011

Accesari: 967   Ultima actualizare: 06/03/2019