<< inapoi la lista

Salon LOBBY

LOBBY
Zona: București judetul București ()
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Parcare Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Luxury Modern
Tip sala: Cladire construita
Bucatarie: Bucatarie proprie
Cere oferta
Accesari:755    Ultima actualizare: 06/03/2019

Cea mai potrivita alegere pentru evenimente din viata ta

Cele sase saloane din cadrul The Best Ballroom sunt deservite de un spatiu de primire, versatil si elegant. Acesta constituie locul in care iti primesti invitatii la nunta sau petrecere. Fiecare din cele sase saloane dispune de o zona separata de lobby, astfel ca invitatii tai nu se vor pierde in multime. De asemenea, holul poate fi folosit pentru a organiza un eveniment restrans, cum ar fi un cocktail party sau chiar pentru a oficializa o casatorie.

Zona de socializare, decorata opulent in nuante de bej si auriu, este pusa in valoare cu rafinament prin mocheta eleganta cu motive geometrice abstracte, de fotoliile si canapelele elegante, cu forme avangardiste si tapiterie in culori vii, ce creeaza un contrast modern si functional, conferind dinamica spatiului de primire.

Minimalismul decoratiunilor este echilibrat prin lucrarile de arta puse in valoare de iluminatul ambiental. Spatiile vitrate de dimensiuni generoase, oglinzile spectaculoase si candelabrele moderne asigura lobby-ului o stralucire aparte, astfel ca orice petrecere organizata aici beneficiaza de o atmosfera unica, eleganta si sofisticata.

Spatiul destinat toaletelor si zona în care invitatii isi pot reimprospata tinutele este modern, decorat cu oglinzi luxoase, bine iluminat, iar atmosfera proaspata este asigurata de un perete „verde”, realizat din licheni.