<< inapoi la lista

Salon Crystal

Crystal
Zona: București judetul București ()
Capacitate: 60 - 110 persoane
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Parcare
Stil: Luxury Clasic
Tip sala: Cladire construita
Cere oferta
Accesari:882    Ultima actualizare: 06/03/2019

Stilul, eleganta, promptitudinea, precum si armonia perfecta a locatiei dau o nota de intimitate si voie buna evenimentului organizat la salon Crystal.
Salonul Crystal este locul perfect pentru organizarea evenimentului dumneavoastra, impartirea spatiului locatiei, promptitudinea personalului, precum si deschiderea catre dialog privind organizarea sau orice alta solicitare a clientilor nostri sunt garantiile calitatii si a succesului!Localizare

NIKO PALACE EVENTS SRL

O nunta de vis!

Nu este primul an în care noi ca si organizatori de evenimente (nunti, botezuri, cununii, petreceri corporative) dorim să surprindem prin promotii, reduceri in extrasezon, preturi speciale in lunile de concedii, dar si prin calitatea serviciilor.

Impreuna putem explora idei noi in crearea pachetului all inclusive, meniul fiind in continuare dependent de tematica si locul evenimentului.

Avem un rol foarte important in acest sens, astfel stim exact cum sa va eliberam de emotii!

Noi nu va promitem ca suntem cei mai buni pe piata evenimentelor, dar cu siguranta invitatii dumneavoastra vor discuta mult despre ziua in care au fost prezenti, satisfacuti de meniu, incurajati sa se distreze, astfel pasivitatea fiindu-le redusa la minimum si, nu in ultimul rand, fericiti de alegerea facuta!

Dam nastere evenimentelor memorabile!

Date de contact

Adresa:Aleea Hobita, nr.1, sector 2, București
https://nikopalace.ro
Facebook : https://www.facebook.com/nikopalace.ro/
Tel:+40 721 651 000

Accesari: 882   Ultima actualizare: 06/03/2019