<< inapoi la lista

Salon CASABLANCA

CASABLANCA
Zona: București judetul București ()
Capacitate: 164 persoane
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Parcare Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Luxury Modern
Tip sala: Cladire construita
Bucatarie: Bucatarie proprie
Cere oferta
Accesari:890    Ultima actualizare: 06/03/2019

LUX, STRALUCIRE SI EXOTISM ORIENTAL

Salonul Casablanca este destinat celor care iubesc stralucirea si luxul oriental stilizat și care isi doresc evenimente fastuoase. Acestia pot folosi salonul functional si elegant, cu o suprafata de 260 mp, pentru a organiza petreceri de pana la 164 de invitati.

Cromatica aleasa pentru acest salon este deopotriva caracteristica obiceiurilor orientale (auriul prezent, discret, in stucaturile tavanului si in elementele de decor ale peretilor tapetati cu matase), cat si stilului modern si functional (nuante de bej si ecru). Mocheta cu accente de galben si albastru, reprezentand un amestec de nisip auriu si apa, completeaza fericit paleta de culori si ne trimite cu gandul la exoticul oras marocan, situat pe malul Oceanului Atlantic. Formele geometrice cu influenta araba care se repeta pe mocheta si pe tavan confera dinamica spatiului amplu, iar minimalismul decoratiunilor de pe pereti este compensat de candelabrele orientale opulente, stralucitoare si de aplicele care isi reflecta accentele luminoase in oglinzile incastrate in peretii laterali, mascate cu draperii care le confera un aer misterios. Atat masa de prezidiu, cat si zona ringului de dans, sunt marcate, de asemenea, printr-un decor exotic, realizat din oglinzi ingenios imbinate.Localizare

Hitman International SRL

Ne recomanda serviciile profesioniste si personalizate, atentia speciala pe care echipa o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe capacitatea noastra de a organiza actiuni de amploare.
Cei zece ani de experienta in organizarea de nunti si evenimente ne-au invatat ca un bun profesionist lucreaza cu dragoste si pasiune si iti poate indeplini orice dorinta cu zambetul pe buze. Pe scurt, noi suntem cei care putem transforma orice nunta, botez sau petrecere intr-o zi de neuitat pentru voi si pentru oaspetii dumneavoastra. Va asiguram ca si in cadrul noului ballroom vom pastra aceleasi standarde de excelenta cu care v-am obisnuit, pentru a va oferi servicii de neegalat!

Dupa 10 ani de activitate venim cu un proiect nou: The Best Ballroom – concept dezvoltat de Hitman International, care are in portofoliu brandurile American şi Presidential.

Date de contact

Adresa:Bulevardul Basarabiei nr. 256, intrarea poarta Faur 1
http://bestballroom.ro/
Facebook : https://www.facebook.com/TheBestBallroom/
Tel:+40756116011

Accesari: 890   Ultima actualizare: 06/03/2019