<< inapoi la lista

Locatie Cantemir By Pool

Cantemir By Pool
Zona: București judetul București ()
Capacitate: 180 persoane
Pret:

Pozitionare: In oras
Facilitati: Terasa exterioara Piscina Gradina Sonorizare Spatiu ceremonii
Stil: Luxury Natura Modern
Tip sala: Cort Terasa
Bucatarie: Bucatarie proprie
Cere oferta
Accesari:645    Ultima actualizare: 27/03/2019

Salonul Cantemir by Pool va incanta cu o capacitate de 400 m² si poate gazdui pana la 180 invitati. Cantemir by Pool este un spatiu amplu,aerisit si luminos , usor de adaptat pentru mai multe tipuri de evenimente care se vor distinge prin rafinament. Cantemir by Pool este dotat cu un sistem de climatizare de ultima generatie si o antifonare perfecta, ceea ce ii va face pe invitati sa se simta in largul lor si sa se bucure de eveniment asa cum se cuvine. Avand o fatada integral din sticla inalta de 4m, cu o lungime de 20m va ofera o priveliste panoramica atat din interior cat si din exterior.

Cantemir By Pool are zone generoase de promenada, de lounge, piscina, zone pentru fumatori , spatii de relaxare si lumini arihitecturale care seara scriu o cu totul alta poveste de desing.
Nunta in aer liber poate oferi intregului eveniment exclusivitate, eleganta si rafinament, iar Cantemir Events cunoaste importanta micilor detalii, acele detalii care fac diferenta.

Nunta in aer liber poate oferi intregului eveniment exclusivitate, eleganta si rafinament, iar Cantemir Events cunoaste importanta micilor detalii, acele detalii care fac diferenta.Localizare

Cantemir Events

“Indrazneste sa crezi!”
Acesta este motto-ul nostru. Am indraznit sa credem in oameni. Ne place sa ii facem fericiti si sa ne ocupam de buna lor dispozitie.

Facem asta de peste 10 ani si mereu ne imbunatatim portofoliul. Succesul afacerii vine din implicarea noastra totala in cele mai mici detalii. Este o afacere de familie cladita cu truda si dedicare de-a lungul celor peste 25 de ani de existenta a firmei.

 

Date de contact

Adresa:Splaiul Unirii 9D, București
https://cantemirevents.ro
Facebook : https://www.facebook.com/Cantemirevents/
Tel:0744 673 308

Accesari: 645   Ultima actualizare: 27/03/2019