<< inapoi la lista

Complex TREEHOUSE

Zona: ()

De multe ori inchizi ochii ca sa-ti imaginezi nunta perfecta, o nunta in aer liber. Imaginile prind contur si vezi o pajiste frumoasa, mese frumos decorate, o rochie superba, prietenii si familia zambind, muzica in surdina si ciripit de pasarele.

Deschide ochii, esti deja aici si visul tau se materializeaza: bun venit la TreeHouse, locatia pentru nunta ta memorabila, in natura! Stim ca ai cautat printe multe locatii de nunti in Bucuresti; ia-ti acum cateva minute pentru a te indragosti de locatia ta de nunta in aer liber! 

Povestea frumoasa incepe cu voi, cu intalnirea voastra si emotiile inceputului de relatie, cu momentele frumoase pe care le-ati petrecut deja, cu decizia de a va petrece viata impreuna.

Si ea continua acum cu un moment frumos, important si unic in viata voastra: nunta de poveste pe care o visati, o nunta in aer liber.  Pentru voi am creat locatiile de nunta TreeHouse, in mijlocul naturii cu elemente naturale frumoase, de poveste. 

Orice copil intrebat va descrie o locatie de poveste asa: in mijlocul naturiiin padure, cu multa verdeata si soare, cu lumini frumoase de lumanare, cu oameni frumosi si tinute speciale.
Va asteptam cu drag pentru cea mai frumoasa nunta in aer liber: a voastra! 

  

Este momentul si locul pentru a crea un moment unic si special pentru voi si prietenii vostri. Fiecare nunta este unica dar nu toate sunt memorabile. Puteti alege o tema care va este draga voua si puteti accesoriza evenimentul cu elemente care va reprezinta. Locatiile TreeHouse sunt foarte ofertante pentru acest lucru oferindu-va multe oportunitati pentru personalizare.

Am vazut origami, am vazut lumea filmului, snowboarding, am vazut copacul iubirii, am vazut jocuri si aventuri si cate si mai cate. Am vazut si multe nunti frumoase, fara teme speciale dar cu oameni frumosi si luminati de bucuria evenimentului.
La voi va fi superb!

 


Locatii, Ballroom-uri in complex

Locatie TREEHOUSE Lagoon

Zona: ()

Capacitate:100-200

Pret: 86-104 euro/pers.

Accesari: 397  Ultima actualizare: 11/11/2022

Locatie TREEHOUSE Forest

Zona: ()

Capacitate:50-180

Pret: 86-104 euro/pers.

Accesari: 383  Ultima actualizare: 11/11/2022

Locatie TREEHOUSE In The Woods

Zona: Cosoba judetul Giurgiu (Bucuresti NW)

Capacitate:150-200

Pret: 86-104 euro/pers.

Accesari: 558  Ultima actualizare: 09/05/2022


TREEHOUSE

Programul de relatii cu clientii este luni- vineri in intervalul 10-18. Telefon contact: 0786074261.
Va rugam ca pentru orice vizita in locatii, pentru a evita situatia neplacuta de a nu putea intra, sa ne contactati din timp pentru a stabili de comun acord o zi/ ora.
Locatiile TreeHouse se afla in apropierea Bucurestiului.
Multumim,
TreeHouse

Date de contact

Adresa:Str Principala Cosoba
https://www.treehouse.ro
Facebook : https://www.facebook.com/treehouse.ro/
Tel:0786074261
Persoana de contact : Ioana Vlasa

Accesari: 334   Ultima actualizare: 12/07/2022