<< inapoi la lista

Complex Toya Concept

Zona: Pantelimon judetul Ilfov ()

Povestea noastra a inceput odata cu preluarea unei dintre cele mai frumoase locatii de evenimente din Romania. Inconjurata de lacul Cernica si de cele doua paduri, Cernica si Pantelimon, Toya Concept este cu adevarat o locatie desprinsa din cartile de basm cu feti frumosi si zane.
Copacii inalti de zeci de metri, contrastul verdelui ierbii si al frunzelor si maroul puternic al lemnului confera o grandoare si autenticitate aparte saloanelor, contopindu-le intr-totul cu natura prezenta pretutindeni.

Toya Concept Events – fosta Casa Cernica Ballroom & More – este momentan compusa din doua saloane de tip corturi de lux: HULALA Grand Ballroom si Eclipse Exclusive Venue. In curand, locatia va dispune de un nou salon de tip ballroom Toya Exclusive Venue & Pool cu un design inovator, unic in Romania si de o piscina de lux cu o capacitate de 150-200 locuri deschisa in timpul saptamanii publicului larg, in timpul evenimentelor aceasta deservind cele doua saloane Eclipse Exclusive Venue & Pool si Toya Exclusive Venue & Pool.

Datorita celor peste 10.000 metrii patrati de verde, Toya Concept are avantajul de a organiza evenimente in ambele saloane simultan in acelasi timp mentinandu-si promisiunea de a pastra intimitatea oaspetilor si calitatea inalta a serviciilor oferite indiferent de tipul de eveniment sustinut.
Mai mult, amintirile de neuitat si imaginile desprinse din cartile de povesti, dau evenimentelor marca Toya Concept Events, stralucirea de basm si unicitatea unui eveniment mai mult decat perfect. Un eveniment cat pentru o viata intreaga… si chiar mai mult.

Proiecte in derulare:
– Cabana Exclusive Pool
– Toya Exclusive Venue & Pool


Localizare

Locatii, Ballroom-uri in complex

Locatie Cortul de lux HULALA Grand Ballroom

Zona: Pantelimon judetul Ilfov ()

Capacitate:480

Accesari: 984  Ultima actualizare: 06/03/2019

Salon Eclipse Exclusive Venue & Pool

Zona: Pantelimon judetul Ilfov ()

Capacitate:180

Accesari: 22975  Ultima actualizare: 06/03/2019


Toya Concept Events

Toya Concept reprezinta un vis devenit realitate. Un vis, petrecut intr-o lume de basm, o lume unde totul este posibil si devine eternitate.

Date de contact

Adresa:str.101 Strandului, Pantelimon, Ilfov
http://www.toyaconcept.ro
Facebook : https://www.facebook.com/toyaconceptevents/
Tel:0733413234

Accesari: 1266   Ultima actualizare: 06/03/2019